Over ons

Bij De Oude Smidse is het leven goed

Wij zijn deze uitdaging als gezin in 2022 aangegaan door het pand met hotel en bistro over te nemen van de voormalige eigenaren. Al sinds 2018 zijn wij eigenaar van kleinschalige zorgboerderij Huyze Abbeweer in Tinallinge, op 8 km van Westernieland. Daar begeleiden we een aantal deelnemers/bewoners.

De Oude Smidse is voor ons een mooie kans om de deelnemers/bewoners nog meer zorg te kunnen bieden in combinatie met het runnen van een hotel en bistro. Voor ons een droom die uitkomt! Hoewel de combinatie van gezinshuis, hotel en bistro best uniek is, geloven wij erin dat gasten, deelnemers/bewoners elkaar kunnen versterken. Onze grootste drijfveer is dan ook om je als gast, samen met onze deelnemers/bewoners, een bijzondere en onvergetelijke ervaring mee te kunnen geven. Iedere dag weer.

Het team

Antoinette v2

Antoinette

Eigenaar/begeleider, groot doorzettingsvermogen en oplossingsgericht.

mirijam2

Mirijam

Begeleider, gedisciplineerd en empathisch.

nienke

Nienke

Begeleider, zorgzaam en leergierig.

De Oude Smidse Hotel Bistro Gezinshuis5

Arie en Antoinette

Wij wonen als gezin met onze kinderen op zorgboerderij Huyze Abbeweer. De oudste is reeds uit huis en de jongste drie helpen regelmatig even mee in en om de boerderij. Wij vinden het heel prettig om in ons dagelijks leven hulp en structuur te kunnen bieden aan mensen die dat nodig hebben.

Vacature

Lijkt het je ook leuk om bij ons te komen werken? Bekijk onze openstaande vacature(s) en laat het ons dan weten via info@bijdeoudesmidse.nl.

Verwanten

De familie en/of begeleiders van onze deelnemers/bewoners spelen een belangrijke rol in hun leven. Wij vinden het juist daarom belangrijk om ze goed te leren kennen en zo de deelnemer(s) optimaal te kunnen helpen. Zo kunnen we samen dagelijks werken aan het geluk van onze deelnemers. Wij zijn graag betrokken bij de persoonlijke ontwikkelingen van onze deelnemers.

Erkend leerbedrijf stage

We zijn een erkend leerbedrijf. Dit betekent dat we door SBB erkend zijn om stagiaires te begeleiden. Mocht je het leuk vinden om bij ons stage te lopen, dan kun je een dagje meedraaien. Laat het ons dan weten.

Wil je meer informatie of een kamer boeken? 

Bel dan met De Oude Smidse via 0595 - 528 620 of 06 - 488 410 78 of vul het contactformulier in.