Hotel

Hotel De Oude Smidse in Westernieland

Hotel De Oude Smidse is gevestigd in een voormalige smidse in Westernieland en ligt op 2 km van het dorp Pieterburen en het wad. Pieterburen is wijd en zijd bekend door de zeehonden, het wadlopen en het beroemde Pieterpad. Door de rustige ligging in het dorp beschikt het hotel over een ruime tuin met een groot terras.

Faciliteiten van het hotel

De kamers van het hotel hebben gratis Wifi, een eigen televisie, badkamer en een douche. Het ontbijt in De Oude Smidse bestaat uit regionale producten en wordt aan tafel of als buffet geserveerd, afhankelijk van de hoeveelheid gasten.

> Bekijk onze kamers

De Oude Smidse beschikt over een gezellige bar met originele kenmerken, waaronder houten balken. In onze bistro heb je de keuze uit verschillende gerechten van een wisselend menu, die bereid worden met seizoensgebonden en regionale ingrediënten.

Wat is er te doen in de omgeving?

De zeehondencrèche in Pieterburen is met de auto in 5 minuten te bereiken en het is 20 minuten rijden naar de zeehaven Eemshaven waar de ferry van en naar Noorwegen aankomt. Het centrum van Groningen met de Martinikerk ligt op 30 minuten rijafstand. Je kunt bij De Oude Smidse gratis openbaar parkeren en er zijn fietsen te huur. In de omgeving valt volop te genieten van wandelen, fietsen, kanoën en wadlopen in de prachtige natuur. > Lees verder

Huyze Abbeweer 2023 PixelBrouwers 085 v3

Wil je graag een kamer boeken?

Bel dan met De Oude Smidse via 0595 - 528 620 of 06 - 488 410 78 of vul het contactformulier in. Dan kijken we direct wanneer een kamer beschikbaar is. Boeken kan ook via Booking.com.

Contactformulier

Voorwaarden

  • Het is mogelijk om tot 24 uur voor aanvang een kamer te boeken mits deze beschikbaar is.
  • Annuleringsvoorwaarden van Booking.com 
  • Inchecken is vanaf 15.00 uur en uitchecken om 10:30 uur.
Hotel de oude smidse groningen

Over De Oude Smidse

De Oude Smidse is gevestigd in een oude smederij, in het centrum van Westernieland. Ideaal gelegen als uitvalsbasis of tussenstop voor het verkennen van Het Hoogeland. Het pand is al meer dan een eeuw oud, wat zorgt voor een gezellige, doorleefde sfeer. Natuurlijk is het wel helemaal aan de hedendaagse eisen aangepast en dus voorzien van alle moderne gemakken. De Oude Smidse telt 10 hotelkamers, een bistro, bar en terras.
> Lees meer

Bistro

In onze bistro kun je elke dag heerlijk eten en gezellig een drankje aan de bar drinken. Wij houden rekening met uw speciale wensen.